Federata e gjuetisë së Malit të Zi: Mehmed Zenka në Këshillin drejtues

Në Podgoricë pak kohë më parë u mbajtë Kuvendi i rregullt vjetor dhe zgjedhor i Federatës së gjuetisë të Malit të Zi.

Me këtë rastë u zgjodhën orgnet e kësaj shoqate të gjuetarve: kryetari dhe sekretri i Federtës, kryetari dhe nënkryetari i Kuvendit, Kësilli drejtues dhe mbikqyrës, si dhe Gjykata e nderit.

Për ntar të Këshillit drejtues të Federatës së gjuetisë të Malit të Zi u zgjodh, përveç të tjerëve, edhe Mehmet Zenka nga Ulqini./ul-info/

Shperndaje