Zeri i Amerikës: Diaspora Shqiptare ndihmonë vendlindjen (Video)

Një numër shqiptarësh nga Mali i Zi që jetojnë në SHBA ndihmojnë vendlindjen me projekte në arsim, shëndetësi dhe kulturë. Ata thonë se investime të tilla ndikojnë për të evituar shpërnguljen e banorëve nga trevat ku jetojnë shqiptarët. Njofton korrespondenti nga Ulqin, Ali Salaj.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!