Kristjan Dukaj në konkursin ndërkombëtarë për poezi në Suedi

Kristjan Dukaj eshte i vetmi poet shqiptar nga Mali i Zi i cili këtë vit merr pjesë ne konkursin nderkombëtarë për poezi në Boras, Suedi.

Në këtë konkurs përveç poetëve shqiptar marrin pjesë edhe poet nga vende të ndryshme, por edhe poet vendas nga Suedia.

Konkursi është organizuar nga QENDRA KULTURORE SHQIPTARE ”MIGJENI” dhe lidhja e Shkrimtarëve Suedez (Svenska Författare Förbundet).

Shperndaje
2 Comments