Top Channel: Kush po i tradhëton malësorët…?! (Video)

Si janë perçarë shqiptarët në Tuz dhe në të gjithë Malësinë ? Asimilimi, presioni, interesat, ndarja fetare … Ky është një apel, një britëm, një formë për të reaguar e për të penguar atë që mund të ndodhë nesër !! Reagimi vjen duke mos heshtur !!

Marin Mema

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!