Kuvendi miratoi sërish ndryshimet në Ligjin për Lirinë e Fesë

Kuvendi përsëri miratoi ndryshimet në Ligjin për Lirinë e Fesë, me votat e 41 deputetëve të pranishëm.

Sot, Kuvendi votoi përsëri për ligjet që u miratuan më 29 dhjetor të vitit të kaluar, dhe të cilat u kthyen nga Presidenti i Shtetit Millo Gjukanoviq për një vendim të ri.

Në sallë ishin deputetët e pozitës, Kryeministri Zdravko Krivokapiq dhe të gjithë ministrat. Deputetët e opozitës nuk morën pjesë në seancë.

Malësia.ME

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!