Numri 1616, për të gjithë që dyshojnë se mund të jenë të prekur nga Covid 19

Në Institutin për shëndetin publikë, është hapur sot Call Centar, dhe numri gratis do të jetë 1616, i cili u është dedikuar të gjithë atyre që dyshojnë se kanë qenë të ekspozuar me infektimin e Koronavirusit, ose kanë simptoma të cilët tregojnë se janë të infektuar.

Ministri i shëndetësisë në Qeverinë e Malit të Zi, dr. Kenan Hrapoviq, e ka hapur sot në Institutin për shëndetin publikë, Call-Qendrën, e cila do tu mundësojë qytetarëve komunikim më efikas me ekspertët e Institutit për shëndetin publikë.

Shperndaje