Zenka, Dukaj dhe Gjokaj vizitë zyrtare në Kosovë (Foto)

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës, z. Arsim Bajrami, ka pritur sot në takim ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe të Popujve Pakicë të Malit të Zi, z. Mehmet Zenka, i shoqëruar nga z. Leon Gjokaj, drejtor gjeneral për pakica në Ministrin e të Drejtave të Njeriut dhe pakicave dhe z. Marash … Vazhdoni me leximin e Zenka, Dukaj dhe Gjokaj vizitë zyrtare në Kosovë (Foto)