Me rastin e festës së Fitër Bajramit, Gegaj gëzoi dhjetë familje me pako me ushqime elementare

Nikollë Gegaj,politikani i njohur shqiptarë ne Malë të Zi dhe njikosisht humanisti, sot,me rastin e festës së Fiter Bajramit, ka vizituar 10 familje ne Bashkesin Lokale KODRABUDAN,Bashkia e Tuzit,dhe ka shpërdarë pako me artikuj ushqimor elementar.


Ndryshe,ky nuk është gjesti i parë humanitar i këtij politikanit e humanistit,por në vitet e kaluara ai ka ofruar ndihmë edhe për familje në gjëndje të vështir sociale,dhe mundë të shërbejë si shëmbull për personalitetet publike,e veçanarisht politikanët,se si të trajtojnë njerzit nga komunitetet e tyre qê kanë nevojë për ndihmë.
—-Deshta tu bëja një lluratë vëllezërve dhe motrave të konfesionit islam si urim,dhe mëndojë se kjo është vetëm një shënjë konsiderate për ta.Këtu festojm të gjithë sê bashkut Pashkët dhe Bajramin.Kështu ka qënë për shekuj,dhe jam i sigurtë se kështu do të jetë edhe në të ardhmen,pasi të gjithë ne i përciellim këto zakone të mira brezave të ardhshëm,deklaroi Gegaj për portalin CDM.
Shfrytëzoj rastin t’i urojë të gjithë besimtarve islam festën e Fiter Bajramit,duke uruar që këto ditë t’i kalojnë në lumturi,gëzim dhe mirëqënie familare.

Malesia channel

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!