Ditë pushimi e shtunë, e diel dhe e hëne

Ditë pushimi me rastin e festës shtetërore Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, do të jetë dita e shtunë, e diel dhe e hënë, u bë e ditur nga Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale.

Në bazë të ligjit për festat shtërore dhe të tjera, Dita e Pavarësisë festohet me 21 dhe 22 maj.

Meqenëse dita e dytë e festës I takon dita e diel ,ditë feste do të konsiderohet dita e hënë – kumtohet nga kjo ministri.

 

Shperndaje