MZ Pozitiv, posti i kryetarit të Kuvendit dhe nënkryetari i qeverisë

Malit të Zi pozitiv, në përbërjen e re të qeverisë do ti takojë vendi i kryetarit të parlamentit dhe një nënkryetarë i qeverisë, mëson Dneven Novine.

Momentalisht nuk dihen emat e kandidatëve të cilët do të marrin këto poste por pritet të jenë emra nga udhehëqesia e kesaj partie.

Emrat do te behen publike në seancen e ardhsheme të kuvendit që pritet të mbahet javën që vjen, dhe në këtë menyre Mali i Zi pozitiv do të marrë vendin kryesues ligjdhenës, të cilin pas një bllokade disamuajshe e pret një punë e madhe, miratimi i rreth 300 ligjeve, shkraun Dneven Novine.

Kryeministri Millo Gjukanoviq, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve në Villa Gorica nëse Mali i Zi pozitiv do të marrë këto poste në qeveri, tha se në ditët e ardhshme do të bisodojnë me këtë parti, dhe të vendosin për vendin e tyre në të gjithë procesin./Malësia.ME/

Shperndaje