Përfundohet faza e parë e bulevardit Tuz-Podgoricë (Foto)

Ka përfuanduar sot faza e parë e bulevardit Tuz-Podgoricë.

Presidenti i Mali të Zi Millo Gjukanoviq me kryetarin e Kuvendit të Komunës së Tuzi Fadil Kajoshaj, nënkryetarin e komunës së Tuzit Haris Ramoviq, drejtorin e SHPK Komunale Nikollë Camaj dhe kryetarin e Podgoricës Ivan Vukoviq vizituan sot punimet përfundimtare.

Gjukanoviq tha se është shumë domethënëse përpjekjet që pushteti lokal në Tuz po bën në mënyrë që të përmirësojë jetën e qytetarëve të asaj komune.

Ai tha se ditën e Pavarsisë po e shënojmë me këtë projekt thelbësisht dhe simbolikisht shumë të rëndësishëm./Malësia.ME/

Fotografia e Nik Gjeloshaj
Fotografia e Glavni grad Podgorica
Fotografia e Glavni grad Podgorica
Fotografia e Glavni grad Podgorica
Fotografia e Glavni grad Podgorica
Shperndaje