Anketa e CEDEM: Forumi shqiptar në rritje, tjerët nëncenzus

Të nderuar miq,

Sipas rezultateve të anketës së fundit të CEDEM (Qendra për demokraci dhe të drejta njerëzore) kemi mësuar se Forumi Shqiptar gëzon mbështetjën më të madhe përsa u takon shqiptarëve, pra me 2% në nivel shtetëror. Ndërsa, nga ana tjetër, Nik Gjeloshaj është vlerësuar si politikani më i vlerësuar shqiptar në Mal të Zi. Pra, faktikisht, Forumi shqiptar dhe Nik Gjeloshaj mbajnë epersinë si lider të popullit shqiptar në Mal të Zi!

PS rivalët tonë politik nuk janë as afër 1%,  që do të thotë janë gabim statistikor, e këtë e “dëshmuan” edhe në Tuz, me nëncezus. Kujdes se kjo mund të përsëritet në nivel qendror…😉

Marash Dukaj

Shef i Shtabit zgjedhor të Forumit Shqiptar!

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!