Esmin Beqaj emërohet drejtor i SHPK ”Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Tuz

Komuna e Tuzit solli vendimin sipas të cilit për drejtor të SHPK ”Ujësjellësi dhe Kanalizimi” ka emëruar Esmin Beqaj ushtruesin aktual të detyrës së drejtorit.

Vendimi u aprovua sot në Seancën e Kuvendit Komunal të Tuzit me votat e këshilltarëve të shumicës parlamentare.

Shperndaje