Merdoviq për ambasador në Shqipëri

Anëtarët e Komisionit Parlamentar për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe emigrantët kanë mbështetur dje propozimin që Dushan Merdoviq jetë ambasadori i Malit të Zi në Shqipëri.

Siç është njoftuar nga Parlamenti, mendimi pozitiv për kandidaturën e Merdoviq ishte unanim.Në këtë funksion do të zëvëndësojë ambasadorin e deritashëm Ferhat Dinosha.

Sipas Kushtetutës, Presidenti i Malit të Zi emëron ambasadorët me propozim të Qeverisë dhe me mendim të Komisionit kompetent Parlamentar./Malësia.ME/

Shperndaje