Grumbullimi i mjeteve për Emro Abazin po realizohet edhe në Tuz

Grumbullimi i mjeteve “Te gjithe per Emro Abazin” po realizohet edhe ne Tuz ne dy lokale Caffe bar Teatro Lounge Bar Tuz dhe caffe bar Mars me inicijative te shoqates Femijet e Malit te Zi dhe mesueses Lula Lulgjuraj.

Shpresojme qe qytetaret e Tuzit do te i bashkangjiten kesaj thirjeje dhe do te kontribojne per sherimin e ketij te riu nga Ulqini. Te gjithe se bashku mundemi me teper.

Femijet e Malit te Zi

Fotografia e Djeca Crne Gore
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!