Forca,UDSH,ASH dorëzuan listën zgjedhore me mbi 2.500 nënshkrime

Koalicioni “Shqiptarët të vendosur” i përbërë nga Forca e Re Demokratike,Unioi Demokratik i Shqiptarëve dhe Alterativa Shqiptare, dorëzoi sot listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhor Shtetëror.

Listën e dorëzuan me mbi 2500 nënskrime të qytetarëve, edhe pse, si listë e pakicave ishin të mjaftueshme 1,000 nëmshkrime./Malësia.ME/

Shperndaje