Sinishtaj pa shanse për mandat i treti në listë, dy të parët Hajdinaga dhe Gjeka

Partia demokratike (PD), Iniciativa Qytetare (IQ), Lidhja demokratike në Mal të Zi dhe Lëvizja qytetare “Perspektiva” në zgjedhjet e ardhshme do të dalin me slloganin Koalicioni shqiptar “Me një qellim”.

Në krye të kësaj liste do të jetë Gzim Hajdinaga i dyti lideri i PD-së Fatmir Gjeka, kurse i treti në listë do të jetë Vasel Sinishtaj nga IQ.

Ky koalicioni do të dorëzojnë sot në Komisionin shtetëror zgjedhor listën me nënshkrimet e grumbulluara.

Shperndaje