Sinishtaj: Mund të jemi shëmbull për komunat tjera

Në qoftë se respektojmë atë që është shkruar në paketën ligjore për statusin e Komunës së Tuzit, mëndoj se jemi në rrugë të mirë dhe kemi zgjidhur një lloj vetqeverisje lokale që me siguri do të jetë shëmbull për komunat tjera. Është shprehur për gazetën Pobjeda një nder zyrtarët e Iniciativës Qytetare Vasel Sinishtaj.

“Për sa i përket organizimit teritorial, kur janë në pyetje kufinjët administrativ, buxheti dhe kompetencat kjo lloj vetqeverisje lokale i ka të plota. Është interesante se pse njerëzit ankohen për të ashtuquajturën votë të dyfishtë dhe askush nuk don ta pranojë se është realitetet” është shprehur Sinishtaj për gazetën Pobjeda/Malësia.ME/

Shperndaje