Gjeloshaj dhe Kajoshaj pritën nxënësit e SHF “Mahmut Lekiq”

Nxënësit e shkollës fillore “Mahmut Lekiq” së bashku me mësimdhënësit e tyre vizituan sot Komunën e Tuzit.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit

Gjatë vizitës së tyre, nxënësit patën mundësinë të bashkëbisedojnë dhe të parashtrojnë pyetje kryetarit të komunës së Tuzit, z. Nik Gjeloshaj dhe kryetarit të Kuvendit të komunës së Tuzit, z. Fadil Kajoshaj.

Vizitat e tilla janë të këndshme dhe të mirëseardhura sepse pikërisht fëmijët janë e ardhmja e këtij vendi, u shpreh mes tjerash kryetari Gjeloshaj.

Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Fotografia e Opština Tuzi - Komuna e Tuzit
Shperndaje