Nxënësit e SHF ”Mahmut Lekiq” në mbledhjen e X të Parlamentit të nxënësve në Parlamentin MZ

Përfaqësuesit e Parlamentit të nxënësve të shkollës fillore “Mahmut Lekiq” Irfan Fetiq dhe Anabella Dreshaj dje nën përcjelljen e edukatores Jasmina Zvrko morën pjesë në mbledhjen e X të Parlamentit të nxënësve në Parlamentin e Malit të Zi.

Ata patën rastin të dëgjojnë fjalimin e kryetarit të Parlamentit si dhe nxënësve nga qytete tjera të Malit të Zi.

Fotografia e JU OS Mahmut Lekic
Shperndaje