Gegaj: Të bashkohen forcat politike pro-përendimore

Në emisionin “Fjala për ju” në TV Kopliku me gazetarin Gëzim Vuçaj i ftuar ishte Nikollë Gegaj, anëtar i këshillit kryesor të Partisë Demokratike të Socialistëve i cili bisedoi për situatën politike në Mal të Zi, për partitë shqiptare dhe rrolin e tyre në skenën politike të re në Mal të Zi, për përplasjet në PD në Shqipëri, për zgjedhjet lokale në Kosovë dhe humbjen e LVV, për Open Ballkan si dhe rrëfimi jetësor rreth fisit Gegaj.

Gegaj theksoi se zgjidhja për daljen nga kriza politike në Mal të Zi është që të bashkohen forcat politike pro përendimore të cilat kanë mbështetjen e SHBA-së dhe të cilat kanë vizion dhe strategji që Malin e Zi ta bëjnë një shtet progresiv evropian.

Emisionin e plot mund ta ndiqni KËTU

Shperndaje