Përmbytje në Mal të Zi: Tre persona humbin jetën

Reshjet e dendura gjatë natës shkaktuan probleme të shumta në rrugët në të gjithë Malin e Zi. Shiu i dendur dhe rrugët e përmbytura nuk e ka anashkaluar as Malësinë.

Në rrjetet sociale mund të shohim foto dhe video të qyteteve në jug dhe veri të vendit, ku bie shi i dendur, dhe qarkullimi është i vështirë.

Tre persona kanë humbur jetën mëngjesin e sotëm kur një makinë në vendbanimin Rogami në komunën e Podgoricës, dhe ka përfunduar në përrua. Sipas informacioneve të para, automjeti ka dalë nga rruga, rreth orës 7.37 të mëngjesit, duke përfunduar në përroin e quajtur Shirolija

Shperndaje