Malin e Zi s’e kanë njohur edhe 13 shtete, Kameruni,Nigeria…

Sipas shënimeve të fundit, në prag të dhjetëvjetorit të pavarësisë së Malit të Zi, vendin edhe më tej nuk e kanë njohur 13 shtete, njofoton RTCG.

Nga MPJ është thënë se Malin e Zi e kanë njohur 182 shtete të botës me të cilat Podgorica zyrtare edhe ka vendosur marrëdhënie diplomatike.

Malin e Zi s’ e kanë njohur ende Bahamet, Barbadosi, Belize, Mbretëria e Butanit, Republika e Guinesë Ekuatoriale, Kameruni, Madagaskari, Republika e Ujdhesave Mareshal, Republika Federale e Nigerisë, Papa Guineja e Re, Somalia, Republika Demokratike e Sao Tome e Prencipes, Republika e Bashkuar e Tunizisë dhe Mbretëria e Tongos.

.

Shperndaje