Nesër takim mes nënshkruesve të Memorandumit

Subjektet politike nënshkruese të Memorandumit të Bashkëpunimit, Lëvizja Qytetare URA, Partia Popullore Socialiste (SNP), Aleanca e Qytetarëve CIVIS dhe partitë e pakicave nesër do të mbajë një takim të përbashkët në Podgoricë, mëson Portali RTMZ.

Tema e takimit do të jetë formimi i qeverisë së re dhe fitimi i mbështetjes në Parlamentin e Malit të Zi.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!