Gjeloshaj largohet nga klubi i deputetëve (ASH,Forca,HGI,LP)

Klubi i deputetëve të partive shqiptare (ASH, Forca), Iniciativa Qytetare Kroate dhe Partia Liberale nuk ekziston më sepse Nik Gjeloshaj është larguar nga ky klubë.

Deputeti Nik Gjeloshaj e ka informuar edhe kryetarin e Kuvendit Ranko Krivokapiq që nga sot nuk është më antar i këti klubi dhe se ky klubë nuk ekziston më.

Gjeloshaj në letrën dërguar Krivokapiq kërkon nga ai, që të konsatojë se ky klubë nuk egziston më dhe se marrëveshja për formimin e klubit, nuk është më valide./Malësia.ME/

Shperndaje