Markoviq: Pushteti i Ulqinit model edhe për komunat tjera

Zëvendëskryetari i Partisë Demokratike të Socialistëve Dushko Markoviq vlerëson që formimi i pushtetit të ri në Ulqin tregon se bashkëpunimi mes PDS-së dhe partive të popujve pakicë dhe opsioneve të ndyshme politike, mund të jetë model i mirë edhe për qytetët tjera, por edhe formë për marrveshje në nivel shtetëror.

“Bashkëpunimi në interes të qytetarëve, dhe jo luftë mes partiake ose personale për funksion, kjo mund të jetë një model i mirë bashkim i opsioneve të ndryshme, jo vetëm për Ulqinin, por edhe për mjedise tjera shumë nacionale të tilla si Plavë, Rozhajë dhe Guci sepse kjo promovon idenë e bashkëjetesës politike dhe bashkëpunimit.

Në të njëjtën kohë, përvoja e bashkëpunimit në komuna mund të jetë një sinjal edhe për arritjen e marrëveshjeve në interes të qytetarëve në nivel shtetëror “.Në shembullin e Ulqinit treguam edhe përgjegjësinë politike edhe kapacitetin për koalicione , ka thënë Markoviq për Pobjeda/Malësia.ME/

Shperndaje