Louise Halvardsson dhe Kristjan Dukaj në antologjinë Suedeze

Poetja nga Suedia Louise Halvardsson dhe Kristjan Dukaj nga Mali I Zi, tashmë janë dy konkurentat më serjoz për fitimin e çmimit të poezisë më të mirë në Suedi. Siç njofton portali nga Suedia, dituria.se , Kristjan Dukaj është i pari dhe i vetmi shkrimtar nga Mali I Zi që poezia e tij botohet në një antologji me poezi në Suedi.

Ndërsa, duhet cekur që poetja Louise Halvardsson është fituese e çmimeve të ndryshme mbarëkombëtare, ku I fundit ishte çmimi për poezinë më të mire në Mbretërinë e Bashkuar, Angli. Çmimet ndahet me 31 Mars në Borsa të Suedisë, në finale janë 60 shkrimtarë nga mbarë bota.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!