Zenka me bashkëpunëtorët vizituan Universitetin e Prishtinës, takuan edhe përfaqësuesit e pakicës malazeze

Mehmed Zenka Ministër për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, Leon Gjokaj drejtor gjeneral për pakica në ministrin për të Drejtat e Njeriut dhe Pakicave, Marash Dukaj drejtor gjeneral në drejtorinë e arsimit të popujve pakicë pranë Ministisë së Arsimit , në ditën e dytë të vizitës zyrtare në Republikën e Kosovës u takuan me përfaqësuesit e pakicave Malazeze në Kosovë.

Në takim mori pjesë edhe Ferhat Dinosha ambasador i Malit të Zi në Kosovë.

Delegacioni i Malit të Zi i udhëhequr nga ministri Zenka , sot vizituan edhe Universitetin e Prishtinës, ku kan biseduar me rektorin, Marian Ademi,  lidhur me përforcimin e mëtejmë të bashkëpunimit.

Fotografia e Forumi Rinor Udsh

Zenka, Dukaj dhe Gjokaj vizitë zyrtare në Kosovë (Foto)

Shperndaje