Mugosha: Epidemia në komunën e Tuzit është ndalur plotësisht

Drejtor i Institutit të Shëndetit Publik, Boban Mugosha tha se epidemia në komunën e Tuzit është ndalur plotësisht dhe i përgëzoi qytetarët për respektimin e masave.

“Ashtë marrë vendimi për shfuqizimin e të gjitha masave të veçanta për Tuzin. I përgëzoi qytetarët e Tuzi për masat e zbatuara. Kemi kontroll të plotë mbi epidemin në Tuz,” tha Mugosha.

Nga komuna e Tuzit numri i të shëruarve ka arritur në 30, kurse në proces të shrimit janë edhe 7 persona./Malësia.ME/

Shperndaje