Presidenti Thaçi i uron Malit të Zi ditën e Pavarësisë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi uroi Ditën e Pavarësisë së Malit të Zi, duke shtuar se pavarësia ishte një hap i rëndësishëm në përpjekjen për të vendosur paqen në Ballkan.

” Uroj Pesidentin e Malit të Zi Millo Gjukanoviq, Qeverinë dhe qytetarët e Malit të Zi për Ditën e Pavarësisë. Ne ndajmë vlera të përbashkëta demokratike dhe rrugën tonë drejt së ardhmes Euro-Atlantike”, ka shkruar Thaçi në një mesazh në llogarinë e tij në Twitter.

Shperndaje