Grupi dramatik i Gjimnazit ”25 maji” në Tuz (Video)

Grupi dramatik i Gjimnazit ”25 maji” në Tuz me Regjisor, Marjan Lulgjuraj, tash dy vite e ka vënë në skenë komedin ”Kopraci” nga Molieri kjo shfaqje është luajtur në Tuz, Ulqin, Elbasan dhe sëfundmi edhe në Akademinë e Artëve të Bukura në Tiranë.

Shperndaje