Ulqin: Të premten shënohet 140 vjetori i Lidhjes Shqiptare të Prizrenit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” dhe Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Malin e Zi, në bashkëpunim me Akademinë e Studimeve Albanologjike – Tiranë do të shënojnë 140-vjetorin e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit me veprimtarinë shkencore me temë “Trevat shqiptare veriperëndimore në vitet e Lidhjes Shqiptare të Prizrenit”, ditën e premte, më 22 qershor 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Shperndaje