Tri raste të reja me koronavirus

Tre raste të reja me koronavirus janë regjistruar në Mal të Zi në 24 orët e fundit duke çuar në 38 numrin e personave aktiv me KOVID-19.

Sipas Institutit të Shëndetit Publik, të infektuarit e ri u identifikuan midis 119 mostrave të testuara.

Rastet e reja janë paraqitur në Podgoricë, Danilovgrad dhe Budva.

“Përveç rastit nga Danilovgrad, i cili ishte në Bosnjë gjatë periudhës së infeksionit të mundshëm, raste të tjera janë kontakte të rasteve të konfirmuara më parë,” thuhet në njoftimin e publikuar në Twitter.

Të infektuarit e ri janë regjistruar në Rozhajë 14, Podgoricë 12, Beran dhe Budvë nga tre, Cetinje dy dhe Bar, Ulqin, Bjello Pole dhe Danilovgrad nga një rast.

Shperndaje