Paralajmërohet edhe lista e tretë shqiptare

Lideri i Partisë qendrore shqiptare për integrime dr. Isat Jakupi tha se në zgjedhjet parlamentare të 16 tetorit do të jenë tre lista të cilat do të luftojnë për votat e komunitetit nacional shqiptar.

“Mund të pohojë se partia jonë, me seli në Ulqin, do të jetë në koalicion me subjektet politike nga Malësia”, tha ai.

Sipas fjalëve të tija, negociatat janë në vijim dhe shumë shpejt opinioni do të njoftohet për rezultatin e tyre. “Për dallim nga të tjerët, neve në politikë nuk na udhëheqin vetëm interesat personale”, tha dr. Jakupi.(ulinfo)


Sherbimi informativ i PQSHI…njofton Elektoratin qe Kryesia e ngusht bashke me Liderin..e PQSHI..njezeri qe nuk jane Parti Individuale dhe Private..gjeja qe deshmoi Formomi i dy Koalicinove vetem ne Komumën e Ulqinit ku me te harroin vlerat e Malesise e me gjere, kurse ne i hapim portat per bashkimin e gjith Shqiptarëve.

Per neve nuk eshtë aqe e kushtueshme bartsi Listes sa eshte e randësishme Bashkimi qe ben fuqin. Per te jemi në bisedime per Kolonen e tret plotfuqishme.

Me Respekt Lideri i PQSHI .DR JAKUPI

Sherbimi informativ i PQSHI

Shperndaje