Ministri Marash Dukaj u takua me Kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin

Në margjinat e Samitit “Western Balkans Digital Summit – Prishtina 2022”, që po mbahet në Prishtinë, Ministri i Administratës Publike, Marash Dukaj është takuar me Kryeministrin e Republikës së Kosovës, z. Albin Kurti.

Duke theksuar marrëdhëniet e shkëlqyera dypalëshe mes vendeve tona, bisedova me kryeministrin Kurti për domosdoshmërinë e forcimit të bashkëpunimit në fushën e administratës publike, digjitalizimit dhe sigurisë kibernetike, deklaroi Dukaj.

Ata ranë dakord që perspektiva evropiane nuk ka alternativë dhe se rruga drejt anëtarësimit të plotë në BE është rruga e duhur për të forcuar pozitën e dy vendeve, por edhe të rajonit në tërësi, në bashkësinë ndërkombëtare.

Dukaj dhe Kurti biseduan gjithashtu, diskutuan për proceset aktuale politike dhe ekonomike në vendet tona dhe për mundësitë e fuqizimit të bashkëpunimit rajonal.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur dhe ambiente të brendshme
Shperndaje