Promovim i librave të Mark Lucgjonaj në Bibliotekën e Ulqinit

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” njofton se ditën e premte me 25 tetor në ambientet e Bibliotekës së Ulqinit do të mbahet promovimi i dy librave të autorit Mark Lucgjonaj; “ Fshati i heshtjes” dhe “Ligji i maskave”.

Promovimi i librave fillon në ora 18.00.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!