Balidemaj: Partitë shqiptare të thërasin protestë gjithëpopullore në shenjë të pakënaqësive!

Prononcim publik i Memë Balidemaj, kryetar i Unionit te Pavarur të Studenteve Plavë Guci

Shqiptarët e Malit të zi duhet të reflektojnë dhe duhet harruar inatet dhe mllefet personale në mes veti. Pikërisht subjektet tona politike duke filluar nga Unioni Demokratik Shqiptar, Forca, Lidhja Demokratike e te tjerat dhe qe urgjentisht të thërrasin një protestë gjithëpopullore në shenjë të pakënaqësive!!!

Sepse janë duke na u mohuar të drejtat në çdo fushë të jetës, ku është Ulqi, Tuzi, Plava, Gucia pse jeni në gjumë?

Pikërisht është për tu çuditur fakti se si subjektet politike ne Plave Guci janë ne një gjumë te thelle, aq te thelle sa qe mbizotëron mendimi se ata te zgjedhur kane harruar se janë te zgjedhurit e popullit andaj te jene sy hapur ne çdo moment!

Çohuni se po u fut Crnagora ne NATO pastaj do ia fusim një gjumë te thell i madhe e i vogël!!

Shperndaje