Rama në vizitë dy ditore në Izrael (Video)

Kryeministri Rama ka nisur një vizitë dy ditore në Izrael, ku u takua me homologun e tij Benjamin Netanjahu. Në qendër të diskutimeve mes dy kryeministrave ka qenë lufta e përbashkët ndaj ekstremizmit të dhunshëm, por edhe thellimi i marrëdhënieve në fushën e energjisë dhe të ujit.

Shperndaje