Shpërndau dhurata për fëmijë

Aktivisiti shoqëror dhe humanisti, Nikollë Gegaj shpërndau 25 dhurata për Vitit të Ri fëmijëve nga Sukuruqi, Koderbudani dhe Nënhelmi të cilët janë në gjëndje të nevojës sociale. Dhuratat përfshijnë pajisje shkollore dhe lodra. Gegaj tha se dhuratat i siguroi me ndihmën e miqve.

Më i gëzuari do të isha po ta kisha mundësinë të gëzojë të gjithë të vegjlit, sepse i dua shumë fëmijët. Te ata gjithçka është e sinqertë, qarja dhe të qeshurit. Detyrimi yë është t’i përkushtohemi sa më shumë fëmijëve, – tha Gegaj.

Shperndaje