Nikollë Berishaj dhe Ardijan Mavriq këshilltarë të Nimanbegut

Në seancën e katërt të Këshillit Administrativ të Kuvendit të Malit të Zi, Nikollë Berishaj dhe Ardijan Mavrq janë emëruar për këshilltarë të nënkryetarit të Kuvendit të Malit të Zi Genci Nimanbegu.

Nikollë Berishaj është inxhinier i elektroteknikës ndërsa Ardijan Mavriq ka mbaruar shkollen e lart kompjuterike në fakultetin e inxhinierisë elektrike.

Kujtojm se pas marrveshjes për formimin e Qeveris së re të Malit të Zi, Genci Nimanbegu është emëruar nënkryetarë i Kuvendit të Malit të Zi nga rradhët e koalicionit ”Shqiptarët të Vëndosur” që përbëhet nga Forca-UDSH-ASH./Malësia.ME/

Anton-GjokajAutor: Anton Gjokaj

 

Shperndaje