Biznesmeni nga Kosova investon 3.5 milion € në qëndren trektare në Bjelo Pole

Kryeministri Dushko Markoviq vuri sot gur-themelin për ndërtimin e qendrës tregtare ETC me vlerë prej 3.5 milion euro në Bijelo Pole.

Ky është investim nga biznesmeni nga Kosova Ramiz Kelmendi, që kap vlerën e 3.5 milion euro dhe do të sigurojë 100 vende të reja pune.

Kryeministri Markoiq shprehi mirënjohjen për menaxhmentin e kompanisë, sidomos për pronarin e kompanisë ELKOS Group, z. Ramiz Kelmendi për vendimin e tij që të investojë në Bijelo Pole dhe sigurisht edhe investimin tjeter funksional në Rozhajë, kontribuojnë në zhvillimin e Malit të Zi dhe në rritjen ekonomike të saj.

ETC momentalisht shtrihet në 17 Qendra Tregtare dhe 30 markete në Kosove. Kjo kompani ka edhe dy qendra trektare në Maqedoni përkatësisht në Shkup dhe Goctivar.

Në Mal të Zi ka Qëndren Trektare në Rozhajë./Malësia.ME/

 

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!