Shkumbin Ismaili vjen me këngë të re (Video)

Shkumbin Ismaili ka publikuar këngën e re me titull “Se ç’mu desh” që e ka kompletuar me videoklip.

Vet këngëtari është kujdesur për muzikën dhe tekstin e kësaj kënge, ndërsa i ka qëndruar besnik stilit të tij.

Shperndaje