Gjeloshaj prezenton projektin e parkut qëndror në Tuz

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj ka prezentuar projektin e ri të parkut qëndror në Tuz.

Fotografia e Nik Gjeloshaj

Të nderuar qytetarë,

Çdo qytet duhet të ketë parqet e veta, posaçërisht atë qendror. Në shumë vende, hapësira e gjelbër është pasqyra e qytetit! Kujdesi për ruajtjen e mjedisit dhe rregullimin e hapësirave të gjelbërta është një nga pikat kryesore të programit tonë për zhvillimin e Malësisë!
Parku në qendër të Tuzit, vite me radhë është lënë në gjendje të mjerueshme. Ne nga këtu, shumë shpejt do të fillojmë me rregullimin e mjediseve të gjelbërta.
Po ndajmë me Ju pamjet nga projekti i ri për parkun qendror të qytetit.

Sinqerisht,
Nik Gjeloshaj
Kryetar i komunes Tuzit

Fotografia e Nik Gjeloshaj


Fotografia e Nik Gjeloshaj
Fotografia e Nik Gjeloshaj
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!