Të drejtë vote kanë 541.232 qytetarë, në Guci 4,613

541.232 qytetarë kanë të drejtë vote në Mal të Zi, njoftoi sot Ministria e Punëve të Brendshme (MUP).

Të drejt vote në Andrijevicë kanë 4,074 qytetarë, 17.985 në Budva, 4,613 në Guci, 18,486 në Kotorr dhe 11,798 në Tivat.

Votuesi mund të ketë qasje në listën e votuesve drejtpërdrejt përmes portalit të internetit www.biraci.me.

Duke futur numrin e kartës së identitetit ose pasaportës, qytetari mund të kontrollojë nëse është në listën e votuesve dhe në cilën vendvotim ai voton./Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!