U mbajt mbrëmja e gjysmë-maturës në Tuz (Foto)

Sot më, 6/22/2020, në restorantin “Troja”, u mbajt mbrëmja e gjysmë-maturës e gjeneratës 2019/20. me masat e Trupit Kordinues Nacional por edhe me muzikë, vallëzim dhe një darkë gala.

Drejtori i SHF ”Mahmut Lekiq” në Tuz, Luigj Dedvukaj, shfrytëzoi rastin për të përshëndetur të gjithë të pranishmit dhe dorëzoi çmimin special – nxënësi i gjeneratës, Mateo Nicaj mësimi në shqipe dhe Elez Axhoviq mësimi në gjuhën malaeze.

Në fund, duke vënë në dukje se këtë vit ishin 13 fitues të diplomës “Luça”, ai u uroi të gjithë kolegëve, dhe veçanërisht gjysmëmaturantave, shumë shëndet, lumturi dhe sukses në punën e mëtutjeshme, arsimimin dhe jetën./Malësia.ME/

Image.jpeg
Image.jpeg
Shperndaje