Do bllokojnë rrugën drejt Bozhaj, për shkak të importit

2

Prodhuesi nga Malësia, David Camaj për gazetën Vijesti ka thënë se prodhuesit bujqësor nga Malësia dhe Zeta do të bllokojnë rrugën magjistrale Tuz-Bozhaj në qoftë se Ministria e Bujqësisë nuk i rregullon importet e tepruara të frutave dhe perimeve.

Camaj është shprehur se prodhuesit janë në një situat shum të vështirë, për shkak të konkurrences së madhe dhe ata nuk mund të shesin prodhimet e tyre.

I bëjmë thirrje Mistrisë së Bujqësisë që këtë vitë të ndalojë inportet, qytetarët duhet të hanë perimet tona…Kush nuk merret me bujqësi, nuk e din se sa përpjekje duhet investuar në gjithë këtë, tha Camaj.Ai theksoi se prodhuesit do i japin Ministrisë një afat të caktuar deri kur duhën të zgjidhet kërkesa e tyre./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!