SDP mbetet në qeveri, në zgjedhjet parlamentare në mënyrë të pavarur

Partia Social Demokratike e Malit të Zi (SDP) do të qëndroi në qeverinë e besimit zgjedhor, u vendos sot në mbledhjen e këshillit qendror të kësaj partie. Gjithashtu në mbledhje u vendos që kjo parti në zgjedhjet parlamentare në tetor të dalë në mënyrë të pavarur.

Kryetari i PSD, Ranko Krivokapiq mbas mbledhjes tha se kjo parti me qendrimin ne qeveri do te mundesoi qe te kete me pak deme per shtetin dhe keqpedrime.

Shperndaje