KSHZ kthen listën e “Lidhja Demokratike Shqiptare” për parregullsi

Komisioni zgjedhor Shtetëror dje ka konfirmuar listat zgjedhore të Frontit Demokratik, Partisë Boshnjake dhe Koalicionit “Shqiptarët të Vendosur” të përbërë nga FORCA – UDSH – ASH, shkruan gazeta “Vijesti”.

Ndërsa lista “Lidhja Demokratike e Shqiptare” të kryesuar nga Nikollë Camaj është kthyer për parregullsi. KSHZ kësaj listë i ka dhënë 48 orë afat që të eliminojnë parregullsitë në listën e paraqitur prej tyre pranë këtij komisioni./Malësia.ME/

Shperndaje