Fondacioni shqiptaro-amerikan ndihmon komuinitetin në Mal të Zi (Video)

Fondacioni Kulturor Shqiptaro-Amerikan me seli në Nju Jork, prej disa vitesh ndihmon vendlindjen përmes projekteve të ndryshme kulturore dhe ekonomike. Aktivitetet e Fondacionit synojnë ruajtjen dhe mbrojtjen e trashëgimisë së pasur kulturore të shqiptarëve në Mal të Zi dhe shndërrimin e kësaj pasurie në vlerë ekonomike.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!