Shumica e studentëve shqiptarë nga Mali i Zi orientohen drejt univerziteteve të Kosovës

Përçdo vit, 200 deri në 250 maturantë shqiptarë nga Mali i Zi regjistrohen në Univerzitet të ndryshme të vendit dhe rajonit. Nga KKSH thonë se shumica e tyre orientohen drejt univerziteteve të Kosovës, kryesisht ato private.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!